Giveaway

Win een Blastergame ter waarde van €1000,00 voor jouw jeugdbeweging!

Nog geen coole activiteit voor op kamp? Zin om je leden en/of leiding met iets megavet te verrassen! Heb je al eens aan een Blastergame gedacht?

Neem deel aan onze winactie tussen 15/04/2023 en 15/05/2023 en maak kans op een fantastische Blastergame op jouw locatie!

Ik wil gaan schieten!

Het enige wat je hiervoor moet doen, is onderstaand formuliertje invullen! We verloten meer dan 20 prijzen onder alle deelnemende jeugdbewegingen en hun supporters! Een volledig overzicht van de te winnen prijzen, kan je onderaan deze pagina terugvinden.

Hoe kan je deelnemen?

  • Optie 1: Vul onderstaand formulier in!
  • Optie 2: Deel onze Social Media-posts met zo veel mogelijk van je vrienden, dan heeft je jeugdbeweging nog meer kans om te winnen!

DOOR JE INFORMATIE IN TE DIENEN, GEEF JE ONS TOESTEMMING OM JE E-MAILS TE STUREN OM JE OP DE HOOGTE TE HOUDEN VAN DEZE EN TOEKOMSTIGE ACTIES. JE KAN JE OP ELK MOMENT UITSCHRIJVEN. DEELNAME AAN DEZE WEDSTRIJD HOUDT IN DAT DE DEELNEMER AKKOORD GAAT MET DE GELDENDE VOORWAARDEN.

Wat valt er te winnen?

Omdat elke jeugdbeweging, sportclub en andere jeugdorganisatie enkel en alleen bestaat voor en door een massa super enthousiaste vrijwilligers, leden, ouders, oma’s, opa’s en sympathisanten, geven we in maar liefst twee categorieën prijzen weg!

Niet alleen de jeugdwerkorganisaties maken dus kans om prijzen te winnen, ook al die fantastische mensen die er elke week weer staan en die ook hier hun jeugdbeweging aan een prijs willen helpen! Als je je jeugdbeweging inschrijft, kan het dus zijn dat zowel je jeugdbeweging een prijs wint, als jijzelf! Zou dat niet zalig zijn?!?

Voor jeugdwerk

Hoofdprijs

GelBlastergame voor 30 personen met Battle Arena en Game Masters ter waarde van €1000,00 op jouw kampterrein!

10x Kortingsbon

30% korting op een reservatie GelBlasters of Laserguns bij Odyssey Adventure Company voor jouw jeugdbeweging


Voor de helpers

Hoofdprijs

Een gratis Lasergame Friends package ter waarde van €105,00 op een locatie naar keuze


10x Kortingsbon

30% korting op een reservatie GelBlasters of Laserguns bij Odyssey Adventure Company voor jouw familie


Algemene voorwaarden van de Blastergame Giveaway

Blog at WordPress.com.