Helpdesk

Wat is Lasershooting?

Lasershooting is een actief en uitdagend spel waarbij de spelers, gewapend met laserguns, op elkaar kunnen schieten en elkaar zo kunnen proberen uitschakelen.

Odyssey Lasergames maakt gebruik van volledig veilige laser-technologie en kan op elke locatie gespeeld worden. Of je nu een volledig bos tot je beschikking hebt of de lokale sporthal, met  lasertag kan je overal terecht.


Is Lasershooting duur?

Lasershooting is helemaal niet duur! Bij Odyssey Adventure Company bieden we twee opties aan:

Optie 1: Je organiseert je event helemaal zelf. Je bestelt bij ons je Laserguns en enkele toffe gadgets voor erbij en wij leveren ze enkele dagen voor je event bij je thuis. Zo heb je meer dan voldoende tijd om ze te leren kennen en je event voor te bereiden. Nadien kan je ze gewoon terugbrengen! Als je zelf je event organiseert, kan je al laserguns huren voor slechts €4,50! Bovendien kan jij de locatie helemaal zelf bepalen!

Optie 2: Je schakelt ons in om je event te organiseren. Jij bepaalt zelf de locatie. Mocht je geen geschikte plek kennen, kunnen wij je natuurlijk ook altijd helpen! We komen naar je toe met al het materiaal en installeren het speelveld, geheel naar jouw wensen! We begeleiden je activiteit en maken er een groot succes van, plezier gegarandeerd! Nadien ruimen we ook alles weer op en nemen we het materiaal weer mee. Een begeleide activiteit kan al vanaf €15,00 per persoon!


Voor wie is lasershooting geschikt?

Iedereen! Of je nu je kind het verjaardagsfeest van zijn leven wilt geven of je hebt een vriend(in) die binnenkort trouwt en je wilt hem/haar verrassen met een tof spelletje op de vrijgezellenavond, met lasertag ben je altijd aan het juiste adres!

Lasertag is een spel geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar tot hun oma’s, opa’s en ouder!


Hoe werken de laserguns?

Bij Odyssey maken wij gebruik van Light Battle Active lasergeweren. Met een bereik tot maar liefst 50 meter staan deze garant voor uren spelplezier!

Het is mogelijk om tot met vier verschillende teams te spelen, met een oneindig aantal spelers per team. Afhankelijk van de munitiesoort die je kiest, hebben je schoten ook nog eens een ander effect. Kies jij ervoor om je vrienden als een ware Rambo van dichtbij neer te maaien of kies je voor een meer subtiele aanpak?

Wanneer je bij ons laserguns huurt, krijg je natuurlijk ook een uitgebreide uitleg met alle verschillende mogelijkheden van de guns, hoe deze precies werken en zelfs enkele tips en ideeën om van je event of feestje een groot succes te maken!


Blog at WordPress.com.