Laserfun voor jong en oud

Het maakt niet uit of je nu 6 jaar oud bent en net je eerste verjaardagsfeestje doet in de lagere school, of je als 65-jarige met je vrienden nog even iets actiefs wilt doen voor jullie op café gaan: Laserguns zijn er voor iedereen!

Supersimpel in gebruik, overal boven te halen en met speciale licht- ,geluids- en trileffecten waan je je direct in de strijd! Laserguns huren is dé makkelijkste manier om van je event een succes te maken!

Lasergame activiteit demonstratie
types laserguns

Veiligheid

Waardering: 5 uit 5.

Onze Laserguns schieten met korte infrarood-signalen op elkaar. Compleet ongevaarlijk, ze gebruiken immers dezelfde technologie als de afstandsbediening van je televisie!

De Laserguns registreren zelf wanneer je geraakt wordt en geven dat weer met een handig systeem van lichtjes! Je hoeft dus niet met een vervelend harnas vol sensoren rond te lopen!

lasergun event

Leeftijd

Waardering: 5 uit 5.

Doordat onze Laserguns zo simpel in gebruik zijn, zijn ze al geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Binnen de kortste keren loopt iedereen achter elkaar om de overwinning te kunnen claimen!

Zin in wat meer geweer? Onze MegaBlasters zijn de iets krachtigere, maar vooral veel grotere versie van de Laserguns. Vlammen maar!

laserguns bij nacht met grote groep

Groepen

Waardering: 5 uit 5.

Of je nu met je neven en nichten in de achtertuin van oma wilt spelen, of met de hele school een groot gevecht wilt houden: We got you!

Lasergamen is al mogelijk vanaf 2 personen tot… al onze guns op zijn. En dat zijn er veel, geloof ons! Organiseer jij binnenkort het eerste Lasergame toernooi bij jou in de buurt?

Blog at WordPress.com.