Kampactie 2023

Kampactie 2023

Bij Odyssey Adventure Company kun je deze zomer de meest opwindende avonturen beleven met onze Laserguns, GelBlasters en WaterBlasters. Net zoals de voorbije jaren houden we ook deze zomer weer onze speciale KAMPACTIE!

Betaal voor een dag, speel voor een week

Normaal gesproken kunnen jullie onze laserguns twee dagen huren, maar tijdens deze unieke periode kunnen jullie maar liefst vijf dagen lang genieten van non-stop actie en plezier. Dat betekent dat jullie je kampdagen kunnen vullen met epische Lasergame-gevechten, spannende GelBlastermissies en verfrissende waterspelen!

Extra korting voor jeugdwerk

Maar dat is nog niet alles! We willen ervoor zorgen dat jullie kampervaring nog spectaculairder wordt, dus bieden we jeugdbewegingen ook een exclusieve korting van 10% op elke reservatie. Door onze jarenlange ervaring in het jeugdwerk, begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om binnen het budget te blijven en willen jullie de mogelijkheid geven om nog meer plezier te beleven zonder heel jullie kampbudget er te moeten doorjagen.

Vraag meteen je offerte aan!

Wees snel, want deze aanbieding is slechts geldig voor de maanden juli en augustus! Aarzel niet om ons te contacteren als jullie nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben. Wij staan klaar om jullie kampervaring naar een hoger niveau te tillen!

Aanbod geldig zolang de voorraad strekt!

Maak het nu nog goedkoper!

Waarom maar met een scoutstak of chirogroep spelen? Doordat je de guns maar liefst vijf dagen kan gebruiken, kan je de kosten nog eens over de verschillende groepen spreiden!

Voorbeeld

Je huurt met je Chiro twintig Laserguns. Vervolgens pikken je kookouders deze op in het postpunt als ze naar de winkel gaan. Zo hoef je dus helemaal geen extra moeite te doen!

Op dag 1 speelt de jongste groep met de Laserguns. Ze spelen een fantastisch spel waarbij ze de aliens terug naar hun eigen planeet moeten schieten! ‘s Avonds laadt de leiding de guns weer op met de oplaadset en de volgende groep met de laserguns. Plots betaal je geen 4 euro per persoon, maar nog maar de helft! En misschien wilt de leiding nog wel eens spelen, of de kookouders,…?

Blog at WordPress.com.