“Tijdens onze leefweek konden de leden zich volledig uitleven met een activiteit lasergames. Met lasergeweren amuseerden ze zich te pletter tijdens een spelletje “Team Deathmatch” of “The Hunger Games”
– JIN Sint-Niklaas via Facebook

Hoe werken wij?

Wij komen op jouw locatie…

Heb je al een toffe locatie in gedachten? Een leuk speelbos in jouw buurt waar de leden zich fantastisch kunnen verstoppen? Of bouw je met wat oude paletten en strobalen zelf een echte laserbattle-arena in jouw schuur? Super!

We kunnen je zelfs helpen bouwen…

Omdat elke locatie anders is, hebben we onze eigen modules ontworpen. Met behulp van paletten, houten muren, echte legernetten en opblaasbare obstakels komen we naar je toe en toveren in een mum van tijd elk veld om in een echte arena!

of wij voorzien een locatie!

Geen idee waar je terechtkan? Of heb je wel een optie, maar wil je liever ook een waterdicht regenplan? Geen probleem, we helpen je graag verder en zoeken mee naar een leuke locatie bij jou in de buurt!

Of simpelweg de dag in goede banen te leiden!

Heb je een leuke locatie waar alles al voorzien is, maar zie je de organisatie niet goed zitten? Geen probleem! Onze gediplomeerde begeleiders komen maar al te graag tot bij jou. Ze zetten alles klaar, amuseren zich rot met de kids en ruimen nadien ook alles weer op. Makkelijk toch?

Kampactie

Odyssey Adventure Company vindt haar roots in de jeugdbeweging. Om iets terug te kunnen geven aan al die fantastische jaren die wij in de scouts hebben mogen beleven, organiseren wij elk jaar in mei onze Kampactie.

Met de Kampactie kunnen jeugdbewegingen extra voordelig materiaal bij ons huren. Wil jij hier ook van kunnen profiteren! Volg dan alvast onze socials!

P.S. Wist je dat je bij Odyssey standaard al 10% korting krijgt als jeugdbeweging? Geniet ervan!

Getuigenissen

Laten we er samen een knaller van een event bouwen!

Blog at WordPress.com.