Pure adrenaline in een Gelballetje

Want dat is Blastergamen. Pure adrenaline. Bepaal de beste strategie, verspreid je over de Battle Arena en vernietig je tegenstander!

Terwijl de Gelballetjes je rond de oren vliegen, ren je naar het kamp van de tegenstander en grijp je hun vlag. Spel gewonnen!

Bij Odyssey kan je nu al GelBlasters huren vanaf slechts €6,00 pp!

Waardering: 5 uit 5.

Onze GelBlasters schieten met kleine GelBalletjes. Minder pijnlijk dan paintball, maar je voelt ze wel aankomen en je kan je tegenstander meer dan 30 meter raken!

Bovendien barsten de GelBalletjes uiteen bij impact en verdampen ze binnen enkele uren. Alle fun van paintball, maar zonder de verfvlekken!

Waardering: 5 uit 5.

Doordat onze GelBlasters iets minder hard aankomen dan bij Paintball, zijn Blastergames geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar, maar ook volwassenen (de iets grotere kindjes) kunnen hier zeker hun plezier in kwijt!

Het enige wat je nodig hebt, is een open terrein met wat verstopplekken. Heb je niet direct een idee? Wij kunnen helpen!

Waardering: 5 uit 5.

Of je nu met je neven en nichten in de achtertuin van oma wilt spelen, of met de hele school een groot gevecht wilt houden: We got you!

Gelblasters huren is al mogelijk vanaf 2 personen tot… al onze guns op zijn. En dat zijn er veel, geloof ons! Organiseer jij binnenkort het eerste GelBlastertoernooi bij jou in de buurt?

Blog at WordPress.com.