Totaalpakketten

Begeleide activiteiten

Dit kan volledig naar jullie wens: We bekijken samen wat er mogelijk is voor elk budget op elke locatie, zodat jullie van een top-evenement kunnen genieten. Wil je liever zelf je event organiseren? Kijk dan hier!

Particulieren

We voorzien alles wat je nodig hebt voor een fantastisch verjaardagsfeest, vrijgezellenavond of weekendje-met-de-vrienden!

We kunnen naar je toekomen met al het materiaal en begeleiding. Doe je het liever zelf? Dan verhuren we je het materiaal en sturen we meteen ook een handleiding en wat speltips mee voor een geslaagde activiteit!

Jeugdwerk

Of je nu een leuke activiteit wilt met je kids op kamp of je bent op zoek naar een originele inzamelingsactie, wij kunnen je daarbij helpen! Bovendien zijn er speciale kortingen voor organisaties in het jeugdwerk!

Bij elke verhuur krijg je ook een handleiding en enkele leuke spelsuggesties meegestuurd!

Sportdagen

Organiseer je een sport- of cohesiedag op je lagere of middelbare school en ben je op zoek naar leuke, originele en budgetvriendelijke activiteiten of materiaal om te huren?

Wij komen naar jullie toe, voorzien al het materiaal en (minimale) begeleiding! Samen maken we er een dag van om nooit te vergeten!

Teambuilding

Op zoek naar leuke activiteiten voor een teambuilding voor je bedrijf? Of wil je de leden van je studentenclub een onvergetelijke dag bezorgen? Zoek je nog een leuke afwisseling voor een sportdag in je gemeente of stad? 

Contacteer ons en we helpen je graag mee met de organisatie!

Blog at WordPress.com.