Algemene voorwaarden Giveaway Blastergame

 1. Deelname aan deze wedstrijd staat open voor alle natuurlijke personen die woonachtig zijn in Nederland of Belgiƫ en ten minste 18 jaar oud zijn.
 2. Indien de deelnemer nog niet de leeftijd van 18 jaar bereikt heeft, verklaart hij de toestemming te hebben van de ouder of voogd.
 3. Om deel te nemen aan de wedstrijd, moeten deelnemers het online formulier volledig invullen met hun persoonlijke gegevens, twee kennisvragen correct beantwoorden en een schiftingsvraag beantwoorden.
 4. Er staat geen limiet op het aantal keer dat een deelnemer kan deelnemen aan de wedstrijd.
 5. Na afloop van de wedstrijd worden echter alle dubbele deelnames uit de lijst van deelnemers gehaald. Er blijft slechts een deelname per e-mailadres over.
 6. De wedstrijd begint op 15 april 2023 om 00:00 en eindigt op 15 mei 2023 om 23:59 uur.
 7. De winnaars van de wedstrijd worden bepaald op basis van de twee kennisvragen en de schiftingsvraag. Indien meerdere deelnemers dezelfde score behalen, wordt de winnaar bepaald door middel van de schiftingsvraag. Indien ook deze uitslag gelijk is, wordt de vroegste deelnemer tot winnaar gekroond.
 8. De winnaars worden bekendgemaakt in de tweede helft van mei via de website en Social Media-kanalen van Odyssey Adventure Company en/of via e-mail naar het door de deelnemer opgegeven e-mailadres.
 9. De prijzen van deze wedstrijd zijn niet inwisselbaar voor contant geld of andere producten of diensten.
 10. De winnaars dienen binnen 14 dagen na bekendmaking van de uitslag hun prijs te claimen. Indien de winnaars niet binnen deze termijn reageren, behoudt Odyssey Adventure Company zich het recht voor om een andere winnaar te selecteren.
 11. Odyssey Adventure Company behoudt zich het recht voor om de wedstrijd op elk moment te annuleren of te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. In geval van een annulering of wijziging zal Odyssey Adventure Company de deelnemers hiervan op de hoogte stellen.
 12. De persoonlijke gegevens die door de deelnemers worden verstrekt, worden gebruikt in overeenstemming met het privacybeleid van Odyssey Adventure Company. Deelnemers verklaren zich akkoord om informatie over deze en toekomstige acties te ontvangen op het opgegeven mailadres. Uitschrijven is altijd mogelijk.
 13. Door deel te nemen aan deze wedstrijd, stemt de deelnemer in met deze regels en algemene voorwaarden. Odyssey Adventure Company behoudt zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten die de regels overtreden.
 14. De Blastergame zal plaatsvinden tussen 1 juli en 10 augustus. Odyssey houdt zich het recht voor een gekozen datum te weigeren, zonder hiervoor een reden te moeten geven.
 15. De Blastergame, alsook alle andere prijzen, zullen plaatsvinden en/of gebruikt worden in Belgiƫ of Nederland. Het is niet mogelijk een activiteit te laten doorgaan buiten deze twee landen.
 16. Voor vragen of opmerkingen over deze wedstrijd of de algemene voorwaarden, kunt u contact opnemen met Odyssey Adventure Company via e-mail of via het contactformulier op de website.

Blog at WordPress.com.