Lasershooting Birthday Party

Zit er een verjaardagsfeestje aan te komen en wil je er een ongelooflijk succes van maken? Heb je al eens aan Lasershooten gedacht? Laat de kinderen al schietend door de tuin of het bos rennen en maak er het beste feestje ooit van!

De Locatie

Ook als je gaat Lasershooten. Het belangrijkste hierbij is het zoeken naar een geschikte lasershoot-locatie in je buurt. En daarvoor geldt: The Sky is the Limit! Bossen, parken, sportzalen en grote tuinen zijn ideaal. Het belangrijkste is dat je wat plaatsen hebt om je te verstoppen of obstakels.

Die obstakels kunnen van alles zijn: Bomen, struiken of strobalen vind je sowieso al regelmatig terug. Binnenshuis kunnen dat kamers en deuren zijn. Ga je spelen in een sporthal? Turnmatten, bokken en plinten zijn ideaal om heuse forten en muren mee te bouwen! En je kan natuurlijk ook altijd paletten in je tuin opzetten. Daar kunnen wij trouwens mee helpen!

De perfecte locatie bestaat niet, dus staar je daar niet blind om. Je kinderen gaan zich evengoed amuseren in een bosje in de buurt als in een oude bunker op twee uur rijden van je huis.

Thema en inkleding

Kies een spannend thema voor je feest! Wordt het een Fortnite-lasergame? Wie overleeft het langste in de arena? Of heb je liever een Leger-feestje? Schmink iedereen met camouflagesticks en ze zijn direct helemaal mee!

Speel je ‘s avonds of in een ruimte die je kan verduisteren? Maak het speelveld extra cool door Glow-in-the-dark-sticks te kopen! Heel het terrein licht direct supercool op. Bovendien zijn het leuke souvenirs aan je feestje voor de kids!

De Lasergame

Het belangrijkste is om de laserguns goed te testen voor je begint, zo maak je van je feestje meteen een succes! Daarom leveren we onze guns altijd enkele dagen op voorhand. Bovendien zit er een handige speluitleg bij en instructies over hoe de laserguns werken. Zit je met problemen? Dan mag je ons natuurlijk ook altijd bellen! Een groep van 10 of 20 dolenthousiaste kinderen entertainen is zo al moeilijk genoeg!

Zorg ervoor dat je niet alleen staat. Het ideale is 1 begeleider per 8 kinderen, maar het helpt als je ook bij kleine groepen met minstens twee begeleiders bent! Zo maak je het voor jezelf ook een stuk plezanter!

Om de spelletjes hoef je je niet te veel zorgen te maken! Samen met de handleiding voor de laserguns, krijg je ook enkele leuke idee├źn voor spelletjes meegeleverd. Ben je op zoek naar iets specifieks! Wij kunnen je zeker helpen!

Zie je het niet zitten om 20 overgelukkige kinderen te entertainen? Wij kunnen je ook daar bij helpen! Bekijk zeker eens onze totaalpakketten pagina en voor je het weet staan onze ervaren begeleiders voor je deur!

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: